Коктейл в събота вечер с проф. Вучков

Коктейл в събота вечер е магазинно предаване с интервюта и новини за звездите в България. Началото на предаването се корени някъде из Годеч, но се излъчва по свогенска телевизия, която пък се разпространява по кабел из почти целия северозапад.

Вниманието ни привлече интервю с професор Вучков, което открихме в Слушам.сом. Както винаги професора говори увлекателно и не спетява критика никому...

Има един-едниствен добър водещ в България – професорът го разкрива в най-новото си интервю!

Професор Вучков бе „подложен” на импровизирано интервю в центъра на София, от водещия на „Коктейл в събота вечер” – Методи Тодоров. Многодумният гост критикува от вещата позиция на опита, годините и… самочувствието един куп ТВ водещи.

Златен медал тутакси получава Николай Дойнов от Нова телевизия – той е единственият любимец на господин Професор. А до всички фенове на Вучков, нека ви цитираме отговора на следния въпрос:

„Изгубихте ли вяра в българите?”

„Аз никога не съм им вярвал прекалено много, за да изгубя вярата си в тях”…

Въпреки че очевидно не вярва да „подопечните си”, Професорът има твърде много полета за изява на скромната му личност. Слушайте и си записвайте в интервюто.

И сега, за Първанов: „Аз бях освободен заради него и от TV2, и от „Здравей, България”, включително и от ББТ. Човекът много трудно приема дори някаква „любовна” критика…”

Какво е мнението на Вучков за екс-колегата му Азис от ТВ2? Обещаваме ви, думите не са никак ласкави!

Защо професорът не харесва дори благоприличната БНТ и я сравнява с пустиня?…

За гюбеците, Биг Брадър – „Един от най-големите клозети на България” и още бисери от устата на ерудиран и образован преподавател…

Вижте едно интервю с неочакван край, за който се извиняваме и не зависи от нас!

Източник Слушам.сом

Прочети още за , , , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар