Враца се подготвя за панаира

Кметът на Община Враца - д-р Костадин Шахов проведе работна среща за организирането и провеждането на традиционния Врачански есенен панаир - 2010. На съвещанието присъстваха управителят на «Общински пазари“ Николай Манчев, управителят на «БКС“ ЕООД - Враца Иван Младенов, представители на РСПАБ, РИОКОЗ, РВМС-ДВСК, РУ «Полиция“ - Враца, заместник-кметове и експерти от Общината. Целта на проведената среща бе обсъждане на реда и начина за създаване на условията и възможностите за организиране на увеселения, атракции и търговска дейност по време на панаирните дни.

До този момент са постъпили общо 35 заявления за участие от търговци, което покрива около 280 л. м.площ. На тях ще бъдат разположени павилиони, палатки, търговски маси и атракционни съоръжения за търговия, услуги, обществено хранене, производствено-технологичен сектор, спортни и развлекателни мероприятия. Срокът за подаване на заявления за участие в Панаир 2010г. изтича на 10-ти септември.


Паркът се почиства и подготвя за панаира. Построяването на панаира ще бъде извършено по утвърдена от Кмета скица. За дните от 14 до 19 септември 2010г. ще бъде изцяло затворена за моторни превозни средства ул «Спортна“, като органите на полицията ще пропускат екипите на Спешна помощ и РСПАБ. От «БКС“ увериха, че ще бъдат доставени достатъчен брой контейнери, с което да се гарантира чистотата на панаирния комплекс.

Работното време на всички търговски обекти е регламентирано със заповед на кмета на Община Враца и е до 23.00ч. Организаторите предвиждат и богата културна програма, с която подобаващо да се отбележи 122-то издание на Есенен панаир-Враца 2010.

Източник dir.bg

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар