Монтана с агро бизнес център

Агро бизнес център бе открит днес в Монтана. Регионът е най-бързо развиващият се в Северозападна България, според проучванията на "Римекс 1 Холдинг" ЕАД, съобщи изпълнителният директор на обединението Румен Лазаров. Това е основната причина холдингът да открите поредният си обект в града до Огоста, след София, Добрич, Бургас и Стара Загора.

Румен Лазаров и кметът на Община Монтана Златко Живков прерязаха заедно лентата на новия център, в който земеделските производители могат да намерят добро партньорство за бъдещото си.

"Изключително съм доволен, че в Монтана стъпва още една сериозна фирма, която ще разкрие 10 нови работни места и ще плаща данъците си тук", заяви Живков. "Римекс 1 Холдинг" ЕАД е изключителен представител за България на CASE IH, високо-технологичните машини и продукти са гаранция за успешното развитие на агробизнеса в района", сигурен е Лазаров.

В холдинга работят над 50 дипломирани агроинженери, които неколкократно са преминали обучение в американските и европейските сервизни центрове на Case. Амбицията на "Римекс" да предлага на фермерите качествена и високопроизводителна техника и технологии се реализират и чрез постоянно обогатяване на продуктовата гама.

Откриването на агробизнес центъра в Монтана започна с водосвет, отслужен от Величкия епископ Сионии. За събитието бе поканена специално Берковската духова музика, фолклорна формация „Пъстрина" и мажоретен състав „Астра".

Новият Агро бизнес център се намира на ул."Гоцо Митов" № 9 в Монтана и има сервизна и складова част, магазин за резервни части и консумативи, както и офиси.

Иновативна и динамична американската компания CASE IH е известна с върховите технологии при тракторите и с класическата роторна технология при зърнокомбайните, която си остава хит и до днес. С повече от 220 модела в 13 продуктови линии тези машини демонстрират класа, престиж и мащабност в идеите и концепциите.

Основна насока в дейността на "Римекс" през годините е не само да увеличава вноса на машини, но и да формира в клиентите ново отношение към обработката на земята, опазването на околната среда и внедряването на ефективни технологии за производство на селскостопански продукти.

Източник dariknews.bg

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар