В „Стъклен дом” четат вестник „Конкурент”

Истински фурор предизвика у читателите на най-големия ежедневник в Северозапада „Конкурент” излъченият в понеделник вечерта по bTV епизод на нашумелия български сериал „Стъклен дом”. Гледаният от милиони зрители от страната и чужбина телевизионен екшън показва освен увличащ сюжет и най-качествените продукти, които могат да се намерят на пазара.

В епизод 9 от втория сезон беше включена сцена, в която ясно се виждаше как в луксозния си кабинет най-голямата звезда в сериала Стефан Данаилов, който играе ролята на бизнесмена Димитър Касабов, чете вестник “Конкурент”. В този момент милиони зрители на bTV видяха логото на изданието.

Вчера стотици хора от целия Северозапад, които следят най-гледания български сериал, докараха редакционните телефони до прегряване, за да поздравят екипа на всекидневника за професионализма и високото признание. За пореден път „Конкурент” доказа, че е една от най-уважаваните регионални медии в страната.

Вероятно идеята в епизода да бъде заснет именно информационния лидер, се зародила по време на посещението на звездите от филма в Борован. Тогава кметът Петър Цветковски поиска допълнителни броеве от „Конкурент”, които били изпратени на екипа на „Стъклен дом”.

Източник вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар