ЧРД 1 година! Да ни е честита!!!

На 8-ми декември каузата „Аз обичам Северозападна България” празнува своя първи рожден ден. В началото замислена като facebook група, тя започна лека-полека да излиза от ограниченията на социалната мрежа и така се появи www.naseverozapad.com.

Вече една година се опитваме да покажем красивото и положителното в Северозападна България, така че тя да се радва на заслужено уважение от хората извън нея. Къде успешно, къде не направихме каквото ни беше по силите. Вероятно работата ни не е толкова ползотворна и успешна колкото ни се искаше, но всяко начало е трудно. А ни се ще да вярваме, че все пак е имало ефект от това което сме направили и все с нещо сме допринесли Северозападна България да стане по-позната, разбираема и развиваща се.

Имахме много идеи през тази година – някои от тях реализирахме, други останаха само в главата на създателите си, а за съжаление имаше и такива, които бяха започнати и недовършени. Това бяха необходимите научени уроци и със сигурност ще са ни полезни в бъдеще. Все пак сме само на една година и реално сега прохождаме.

Това по което ще работим през следващата година?

1. Продължаваме по проекта със 100-те туристически забележителности на Северозападна България. За сега само в рамките на сайта, пък после ще видим.

2. Дизайна на сайта ще е приоритетната ни задача в следващите месеци, затова пуснахме и мъничка анкета по върпоса. До колкото ни позволяват силите ще се опитаме да направим www.naseverozapad.com по-комуникативен, интерактивен и интересен за случайния посетител, който ще се опитаме да задъжим.

3. Другите идеи за сега ще запазим за амбициозното ни съзнание и когато намерят по-реално изражение ще ви информираме своевременно.

Няма как това обръщение към вас нашите читатели да мине без традиционните благодарности към онези, които ни помагаха през тази година. Правим това не от от куртоазия, а от искрена признателност за съдействието, което ни оказаха:

Стилиян Дамянов и Цветелина Петкова – за идеите, указанията и IT-решенията

Наско Илиев, Робето Суарез и Красимира Лука – за интересните факти, на които ни обърнаха внимание и заради каузите които са подели

Кирил Зарков
- за позиционирането на картата на 100-те туристически забележителности на Северозападна България

Архиватора, в-к Конкурент и Дарик – за информацията

Всички – писали на стената ни във фейсбук

Всички – включили се във нашите инициативи

Всички, които заслужаваха да бъде включени поименно в този списък, а бяха пропуснати тук по моя вина!

Благодарим Ви!

А сега пийнете по едно за наше здраве тази вечер и се отбивайте naseverozapad.com.Поздрави и весели празници!Аз обичам Северозападна България

Прочети още за , , , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

1 коментара

  1. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Напиши коментар