Юношите на Монтана правят 1:1 с Фенербахче в Истанбул

Юношите на Монтана получиха покана от гранда Фенербахче за участие в международен турнир в Турция и през лятото. В състезанието ще се включи и Барселона.

Две гарнитури на монтанци играха контролни срещи в Истанбул и бяха единственият поканен клуб от България. Юношите младша възраст инкасираха две загуби. Възпитаниците на треньора Юлиян Райчев отстъпиха с 0:3 на Байрампаша. В другата среща младите надежди играха с Фенербахче. Момчетата на Райчев се хвърлиха здраво в престижната битка, като направиха два чисти пропуска. В крайна сметка формацията на турския гранд взе минимална победа с 1:0.

Юношите старша възраст, водени от Панталей Заков, записаха загуба с 0:5 от общинския клуб Истанбул ВВ. Във втората си среща те направиха 2:2 с Байрампаша след голове на Валери Беров от дузпа и Кристиян Методиев. Командата на Заков записа престижно равенство 1:1 и с Фенербахче, като отново Методиев бе точен за гостите. Заради добрите си игри юношите на Монтана получиха покана за турнир в Истанбул, а Фенербахче пък ще гостува на стадион „Огоста” през лятото.

“Турнирът бе изключително полезен за нас. Мачовете се играха на терени с изкуствена настилка и осветление. За първи път момчетата ритаха при такава обстановка и условията им бяха напълно непознати”, коментира Панталей Заков.

Източник Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

1 коментара

  1. Дано удържат така.Успехи.

Напиши коментар