Властта не е забравила Северозападна България

До такъв извод стигам като слушам думите на Бойко Борисов днес и ако може да се вярва на последните записи видели бял свят.

Според записи разпространени от вестник Галерия по-рано днес, премиерът е наредил на Ваньо Танов (шеф на митниците) да изтегли служителите си, извършващи проверка в пивоварна Леденика в Мездра, чийто лиценз за производство на бира бе отнет.

Човек като слуша записите вероятно би заключил по един начин. Следва разбира се и ответна реакция, която дава някакво обяснение, което някому би се сторило разумно. Аз лично за себе си не знам. В такива случаи много обичам да цитирам колегата Мълдър, че "Истината е някъде там!". Едно е сигурно, ние е с вас никога няма да я разберем. Жалко, нали?!

Жалко е, че за дълго властта беше забравила за Северозападна България, а сега когато си спомня за нея това е свързано най-малкото със скандал! Кой е прав и кой не отново няма да разберем. Ако всичко това е истина, то по-добре да не си беше спомняла за нея. Ако ли пък не, пак лошо. Пак очернено име и лош имидж.

Аз обичам Северозападна България, но не я обичам такава! Свързана със скандали и съмнителни машинации, от който в най-добрия случай ще изпадне в ситуация да доказва, че няма сестра. А в най-лошия... не ми се мисли!


Прочети още за , , , , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар