Мотосъборът пак разтресе Козлодуй

В събота „Ботев парк” в Козлодуй за четвърта поредна година събра над 500 мотористи и два пъти повече зрители от цяла България на откриването на националния мотосъбор.

„Благодаря от името на клуба на всички фирми, които съдействат за реализиране на мотосъбора в „атомния град”, на директора на АЕЦ „Козлодуй” Костадин Димитров и на кмета на общината Румен Маноев. Пожелавам на всички мои колеги здраве, добро време, късмет и безаварийно каране”, заяви Цветомир Лъжовски, член на мотоклуб "Nuclears".

За радост на публиката на обезопасено и отцепено трасе извън града се проведоха гонки на 500 метра, а после и мотокрос по брега на Дунав. Атракцията на откриването на мотосъбор „Козлодуй 2011”, който завършва днес, беше турнира по канадска борба. Главен съдия на състезанието бе Любен Иванов, треньор на секцията по канадска борба към АЕЦ „Козлодуй” и армрестлингклуба в Селановци.

В силовия спорт се пуснаха и дамите, като първото място грабна Радостина Ангелова, второто зае Христина Енчева, а на трето се класира Грета Сиренярова. Първите трима при мъжете са съответно Иван Василев от секцията на АЕЦ „Козлодуй”, Пламен Попов от същия клуб и Дилян Кръстев от Русе.

Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар