Мокри бюстове разтресоха Враца

При изключителен интерес премина дългоочакваният конкурс „Мис „Мокра фланелка” в събота. Дискотека „Go Play” във Враца беше изпълнена до пръсване от мераклии, дошли да се насладят на шоуто, организирано от небезизвестния врачански шоумен Димитър Димитров-Брадата.

Всички места бяха резервирани два дни преди датата, а желаещи да се присъединят към невероятния купон продължаваха да пристигат до самото начало на шоуто. Конкурсът „Мис „Мокра фланелка” започна точно в полунощ. Претендентки за титлата бяха 8 момичета от 8 града - Видин, Белоградчик, Козлодуй, Лом, Монтана, Берковица, София и Враца. Водещи на шоуто бяха красивата Зорница и чаровният Алекс.

Мераклийките за еротичния приз бяха оценявани от компетентно и трудно за впечатляване жури - Иво Йорданов от агенция „Х-модел груп”, Таня Йорданова, репортер на вестник „Конкурент” и главния организатор на конкурса, познат на врачани като Мито Брадата.

В първия тур момичетата дефилираха по бански костюми, а водещият Алекс измери с шивашки метър гръдната обиколка на всяка от претендентките, като подканяше публиката да познае резултата. След това дамите отидоха да се подготвят за втория, очакван с нетърпение тур - пръскане с шампанско, а с настроението на публиката се зае танцьорката Марги, която заслужи овации с индийски танци. После претендентките се появиха отново, облечени в бели потници, а водещите обявиха, че търсят куражлия, който да помага при поливането на момичетата с шампанско.

Доброволец се появи моментално. Мъжът, който бе подобаващо развеселен, се представи само като Жорето и рязко се включи в шоуто с кратък стриптийз, с който пожъна бурни овации. След неочакваното допълнение към програмата водещият Алекс напръска обилно всички участнички с бутилка бяло шампанско, а партньорката му Зорница прилепи мокрите потници към телата им, за да се очертаят формите им и да не остане нищо скрито-покрито. Окъпаните в шампанско претендентки преминаха през цялата дискотека, а една от тях вдигна допълнително градуса, като разголи за миг мокрия си бюст.

През това време журито определи призьорките. На трето място бе класирана състезаващата се под №7 Боряна от Берковица, с гръдна обиколка 87 см. Почетната лента й постави Иво Йорданов от агенция „Х-модел груп”. Второто място отиде при №5, Джулия, с гръдна обиколка 89 см. Лентата й постави Таня Йорданова, репортер на вестник „Конкурент”.

Победителка в конкурса и носителка на приза „Мис „Мокра фланелка” стана Стефания от Козлодуй, горда притежателка на бюст с обиколка 92 см. Лентата на призьорката бе поставена от организатора на светското събитие Димитър Димитров-Брадата, а короната - от чаровния водещ Алекс. Конкурсът „Мис „Мокра фланелка” беше първото еротично шоу във Враца от 15 години насам, но организаторите обещават до края на месеца още един супер еротичен и забавен конкурс.

Вестник Конкурент

Прочети още за , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар