Обвиниха в корупция "Гласът на България"

Новото шоу на Слави Трифонов е нагласено и корумпирано, заяви в редакцията на „Конкурент” 43-годишната Снежана Христова от Враца. Обвиненията й са базирани на лични впечатления.

Снежана се занимава с музика от много години. Има 13-годишен син, Кристофър-Крум Чуклев, който учи в училище „Отец Паисий” във Враца. Приключенията на Снежана в „Гласът на България” започват, когато синът й научава за новото шоу на Дългия и решава на своя глава да изпрати за предварителните прослушвания записи от участие на майка си в „Мелодия на годината”. Врачанката е одобрена и чак тогава синът й съобщава какво е направил.

„Реших да участвам само заради детето ми, за да го видя щастливо, защото то много искаше да отида”, разказа Снежана Христова. На първият кастинг в залата на НДК жури са Георги Милчев-Годжи и Евгени Димитров-Маестрото. Те остават очаровани от изпълненията на Снежана и й заявяват да очаква обаждане. Не след дълго от шоуто на Слави действително й се обаждат по телефона. Идват да я снимат в дома й, дават на сина й да й поднесе плика с известието, че е избрана за шоуто. След време я канят на кастинг, където вече окончателно да бъде избрана от журито. Тя трябва да пее пред Кирил Маричков, Миро, Марияна Попова и Ивана.

„На кастинга бяхме 30 човека. Аз трябваше да пея предпоследна. Видях как останалите излизаха разплакани. Напрежението беше ужасно. Исках да изпея китка от песни, а ме задължиха да изпълня „Шампанско и сълзи” на Ивана, защото само тя била останала”, сподели Снежана Христова.

„Изпях един куплет и два припева. Музиката спря, но аз продължих със сръбския вариант на песента. Публиката в залата е платена, но започна спонтанно да ме аплодира. Тогава Марияна Попова ми каза, че съм с голямо съмочувствие, но без покритие. Миро също започна да ме обижда и аз го нарекох пикльо. Казах му когато събере толкова награди, колкото аз, тогава да дава мнение за мен. Подкрепи ме единствено Кирил Маричков, който даде гласа си да продължа напред. Тогава Марияна Попова отсече, че ме пуска напред само ако публиката ме подкрепи. Хората обаче не ръкопляскаха, защото са платени.

Аз тогава започнах да пея акапелно… Стоях на сцената повече от половин час, а не 5 минути, както останалите”, сподели разочаровано врачанката. По-късно тя разбира, че нито един от явилите се на втория кастинг 30 човека не е одобрен, защото бройката била предварително запълнена от треньорите. Били одобрени дори хора, които въобще не са пели пред журито. „Видях едно момиче, участвало в „Мюзик айдъл” и то бе записано в крайния списък без да е пяло на сцената. Това ако не е корупция и подготвена работа… Защо излъгаха и разочароваха детето ми, което повярва, като казаха, че съм фаворит, че съм избрана?”, възмущава се Снежана Христова.

„Все още виждам разплаканите и разочаровани лица на участниците, които бяха повярвали, че имат шанс, както повярвах и аз… И тук всичко е една лъжа и подготвено. С нас те просто си запълниха телевизионното време”, убедена е местната звезда.

Вестник Конкурент

Прочети още за , , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

3 коментара

  1. Кристофър-Крум Чуклев? Малииий

  2. Напълно съгласнаа!!! Толкова е нагласено, поне да се бяха постарали малко да се прикрият!Вчера на елиминациите от 4 страхотни гласа, те изгониха 3! Защо оставиха синчето на Ваня Костова? Едва ли, защото пееше по-добре от Ани, толкова нагласена работа, скоро не бях виждала, излагат се!! Стелияна например, не е там заради гласа си, защото и на кастинга и на двубоя се изложи много! Но знаете ли защо е там, защото музикалния педагог на Стелияна, Аделина Колева, е съветничка или и аз незная каква там на Мариана, е аз как да повярвам, че това момиче е там заради способностите си?! Останаха само връзкарите и тези, които не могат да изпеят един тон правилно!

  3. ТВ шоу с многомилионен бюджет да не бъде по сценарий? Още малко ще повярвате в дядо Коледа.

    До финал ще стигнат тези, които са най-интересни, ще привлекат най-много зрителски интерес и имат шансове за професионална кариера (вероятно със Слави).

    Застаряващи скучни кръчмарски певици нямат място в такова щоу, колкото и високо самочувствие да имат.

Напиши коментар