Дупета се бориха за титла във Враца

Дискотека „Go Play” във Враца отново стана арена на горещи страсти в съботната вечер. Небезизвестният врачански шоумен Димитър Димитров, познат повече като Митко Брадата, удържа обещанието си и само 2 седмици след “Мис мокра фланелка” вдигна адреналина на публиката с ново еротично шоу – „Мис секси дупе”. Да се насладят на зрелището бяха дошли десетки любители на тръпката от Враца и целия Северозапад.

В надпреварата за секси-титлата се пуснаха 8 красавици от София, Плевен и Видин. С трудната задача да определят най-сексапилната от тях беше натоварено жури с председател Димитър Димитров и членове Павлина Пецева от вестник „Конкурент” и Иво Йорданов от агенция „Екс модел груп”. Медиен партньор на събитието беше „Конкурент”, а водеща на шоуто беше отново чаровната Зорница, облечена с „малка черна рокля на голо”, ако се вярва на популярния фолк-хит на Теодора, и с дяволски рогца.

Началото на еротичния спектакъл беше точно в полунощ. Участничките се изсипаха вкупом на дансинга по бельо и секси пухкави шалове от перца и обиколиха цялата дискотека, за да могат всички да оценят визията и еротичното им излъчване. Във втория тур знойните дами се появиха по сексапилни червени бански костюми. За настроението на гостите в паузата организаторът беше осигурил атрактивни и забавни игри с публиката, а запазването на еротичния заряд в залата беше поверено на русокосата Диана, която изпълни изключително еротичен танц със змии. След бурните овации на присъстващите дойде ред на още една гореща изненада – този път за нежната част от публиката.


Декорираната с дяволски рогца Зорница прикани мъжете в залата да излязат на дансинга и да покажат, че секси дупетата не са запазена марка само за дамите. За жалост смелчаците, които откликнаха на призива й, не бяха никак много, но пък достойно показаха как се върти мъжко секси дупе. Победителят, който беше избран чрез аплодисменти от публиката, грабна бутилка марков алкохол. След горещите изпълнения на мачовците на дансинга дойде ред и за втория тур, а безспорно най-еротичният момент от шоуто настъпи, когато водещата Зорница започна да маже подчертаните от червени бански дупета на участничките с бебешко олио.

Старт на мазането даде лично Димитър Димитров-Брадата, който не скри, че вече има фаворит сред претендентките - 18-годишната Боряна, състезаваща се под номер 3. Мазането събра гладните погледи не само на мъжете, но и на жените в дискотеката, а при последната участничка младеж от публиката не издържа и се включи в процедурата. След като и последното „секси дупе” залъщя от бебешко олио, журито се оттегли, за да реши коя от красавиците ще грабне титлата.


След нелек избор на трето място бе класирана 21-годишната Марина, която бе наградена лично от Иво Йорданов с парична награда, букет цветя и почетна лента. Второто място зае 19-годишната Велислава, която бе наградена от Павлина Пецева също с парична награда почетна лента и букет цветя. Победителка в конкурса стана 18-годишната Симона Георгиева, която грабна сърцата не само на журито, но и на публиката.

Короната и лентата „Мис секси дупе” на победителката бе връчена от председателя на журито и организатор на светското събитие Димитър Димитров. Купонът след шоуто продължи до сутринта, а видният местен шоумен отново обеща да не спира с нетрадиционните и горещи конкурси и дори издаде, че подготовката за следващия вече тече.

Вестник Конкурент

Прочети още за , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар