Мис “Аугуста – Ринг Северозапад 2011”

Най-грандиозното шоу това лято - Мис “Аугуста – Ринг Северозапад 2011” събра в събота вечерта край басейните на спортен комплекс “Аугуста” в Монтана над 1 000 почитатели на красотата и изискания стил. Организатор на дефилето са Иво Йосифов от агенция “X Model Group” – официален представител на “FH1 Models Grup” за Северозапада, спортно-атрактивния комплекс “Аугуста” и хотелски комплекс “Ринг”. Десетки спонсори подадоха ръка на амбициозните млади хора, които превърнаха конкурса в шоу от световна величина. Медиен партньор на спектакъла е вестник “Конкурент”.

Журито определи, че 17-годишната Памела Петрова от Мизия е най-красива сред 13-те претендентки за титлата. Русокосата красавица си тръгна с награда от 1 000 лева и велосипед “Крос”. Короната на главата на Памела постави фолкдивата Анелия, която беше част от журито. Безспорният фаворит и експерт в комисията беше световният модел – исландката Асдис Ран. Ледената кралица, както е известна Ран в цяла Европа, е сред най-скъпоплатените модели на стария континент. Тя живее в София със съпруга си – футболиста Гардар Гунглаусон.

На двете дами при оценяването помагаха депутатът от ГЕРБ Димитър Аврамов, коафьорът Галя Атанасова, Петър Михайлов от “Арт фешън” и Анита Цветанова от козметичния гигант “Avon”.

Журито прецени, че първа подгласничка на „Мис Аугуста – Ринг Северозапад 2011” трябва да бъде Джулия Димитрова от Лом, а трета стана Катрин Рачева от Видин. Оценките на журито и гостите не съвпаднаха. С титлата “Мис Публика” хората отличиха 16-годишната Магдалена Коларова от Козлодуй.

13 красиви момичета от Видин, Враца, Монтана, Лом, Мизия, Козлодуй, Вършец и Белоградчик, на възраст от 14 до 22 години, дефилираха в съботната вечер в Монтана. Те се представиха в четири тура.

Първият кръг превърна хубавиците в самодиви. Те дефилираха с облекла на дизайнерката Светла Димитрова от “Ариес Уникат”. Роклите от колекцията “Пеперудено лято” на дизайнерката Жени Михайлова събраха одобрението на дамите, а мъжките погледи бяха приковани от дефилето по бански костюми, решени в цветовете на българския трибагреник. Накрая красавиците триумфираха с черни официални тоалети на Светла Димитрова.

За да се порадва на красотата на Северозапада и да се срещне с истинските си почитатели и земляци, в шоуто участва и култовият футболист Гацо Бацов. Най-верният поданик на Царството Северозапад – Краси Радков, взриви публиката и направи гостите част от шоуто.

“Винаги, когато съм в моя край, съм истински щастлив. Имам много приятели, обичам хората и най-важното – разбирам ви”, каза комикът. Той влезе в кожата на Шишо Бакшишо и, разбира се, на Бойко Борисов.

Сред публиката бяха депутатът Искра Фидосова, губернаторът на Монтана Ивайло Петров и кандидат-кметът на ГЕРБ Людмил Сандов. От Видин, Враца, Лом специално за шоуто в Монтана бяха шефове на големи фирми и ценители на красивите спектакли. Финалът сложи Анелия, която накара и красавиците, и гостите да затанцуват.

Вестник Конкурент

Прочети още за , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар