Момиче от Видин спечели спринта на високи токчета

Победител в тазгодишния “Спринт на високи токчета” стана 20-годишната видинчанка Катрин Младенова. Тя спечели голямата награда от 1 000 евро и симпатиите на зрителите, след като успя да пробяга 40 метра за по-малко от 10 секунди. Девойката от крайдунавския град е студентка във Варненския свободен университет. И трите призьорки получиха ваучери за покупка на различна стойност от магазин за маркови дамски обувки. Всички спринтьорки пък се сдобиха с чанти, пълни с рекламни подаръци.

Традиционната надпревара се проведе за 5-а поредна година в морската столица Варна. Началото на най-красивото, а и най-забавното състезание беше дадено от румънската денс звезда Андреа Баника в 17 часа в събота. И тази година не се размина без фалстарт и комични сцени, които разсмяха до сълзи зяпачите на булевард “Княз Борис I”. Организатор на уникалното шоу беше популярното женско списание “Космополитън”. В него се включиха над 100 жени и 10-ина мъже, много от които се бяха снабдили с атрактивни сандали.

По регламент дамите бягаха с токчетата, високи не по-малко от 8 сантиметра и не по-дебели от 2 сантиметра. Същите условия важаха и за мъжете, но те участваха без право на класиране. Другото изискване беше девойките да са над 16 години. На представителите на силния пол беше осигурена още една надпревара – надбягване с дама на гърба или в ръце. Водещи на шоуто отново бяха гласът на сутрешното предаване по радио “Стартер“ Симо Колев и певицата Виктория Керин, нашумяла покрай участието си в музикалното риалити шоу "Star Academy".

Организаторите спазиха обещанието си за много добро настроение, подаръци и запомнящи се емоции за всички присъстващи на състезанието.

Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар