Некадърният тракторист по пътищата наши

Това е написал niknmax под клипа, който ще видите по-долу. Той е сниман предполагам от самия него движейки се по отсечката Мездра-Новачене с мотор и скорост много, много над разрешената е безопасната.

Нямаше да ви занимавам с това, ако е неделя на път от Шумен за София не се разминах с десетки такива мотористи движейки се със същата скорост и то между насрещно движещи се автомобили и камиони. А когато някой шофьор им изсвиреше гневно с клаксон те просто му показваха среден пръст.

Един от тези "ангели на две колела" беше спрял край пътя и увиваше в черна лента регистрационния си номер, така че да не може да се види. Каква ирония, толкова да приличаше на жалейка!

Нямаше да ви занимавам с това и ако на следващата сутрин не закъснях с половин час за работа, защото един моторист беше предизвикал адско задръстване. Просто беше паднал с над 200 км/ч и се бе влачил по асфалта 250 метра.Просто някой трябва да забрани моторите!

Прочети още за , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

2 коментара

  1. Какво да се коментира ,това само в България може да се случи такава безумна лудост.Предлагам на този идиот -без извинение ,да дойде на берковските гробища и да види колко паметници на мотористи има все са се правили на големи мъже.Един загина чак в америка и родителите му редовно лъскат мрамора, не знам какво му помагат с това обаче ?!
    Емил

  2. Клипът е забързан, затова скоростта изглежда такава. Обърнете внимание където застига камионите - изглежда, че тежката цистерна направо лети нагоре по баира, а в действителност едва ли се движи с повече от 60. Също първия десен завой в Новачене - при такава скорост би трябвало да свали мотора много повече, а той го взе почти прав. Аз самият съм моторджия от много години и винаги съм карал много внимателно. Поздрави на всички!

Напиши коментар