Летен курс по самоотбрана организира Младежкият дом в Монтана

Курс по самоотбрана организира клубът по Винг Тчун в Монтана. Инструктурите по това китайско бойно изкуство ще разяснят основните принципи и техники на самозащита в различни ситуации. Предвидени са пет тренировки. Те ще се провеждат ежедневно от 19 ч. в периода 8 - 12 август в Спортната зала на Младежкия дом. Вратите й са отворени за всички желаещи без ограничения в пола и възрастта. Курсът е безплатен.

Инструкторите Асен Асенов и Тодор Луканов и техните ученици ще обучават участници на адекватно поведение в критични стресови ситуации и правилно противодействие на агресията. Включилите се в курса ще упражнят техники за освобождаване от захват и защита от въоръжен нападател. Те ще овладеят основите на т.нар. Blitz Defence (светкавична защита). Тази стратегия е създадена от Грандмайстор Кийт Р. Керншпехт. Като носител на 10-та майсторска степен във WingTsun, Кийт Керншпехт е не само най-големият майстор некитаец, но и единият от двамата най-високо степенувани WingTsun-учители в света. Международните специализирани списания го наричат "Бащата на WingTsun в Европа" и "Императорът на Кунг Фу" ("Черен пояс", САЩ ) в признание на неговия успех.

Клубът по Винг Тчун в Монтана е част от ЕВТО - България /Европейска Винг Тчун Организация/. Централата на организацията се намира в Германия в замъка Лангенцел, близо до Хайделберг и в нея се обучават инструктори от цял свят. Инструктори от организацията също така обучават полицейски служители от Италия, Франция, Германия, както и специалните части на различни страни, ЦРУ, ФБР.

За повече информация и записване в безплатния курс по самоотбрана: телефон 096/306 755; 0889 004413; 0893 65003; e-mail: omd_montana@abv.bg.

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар