Miss Playmate 2011 - Меги Колева от с. Оходен

Новата „Мис „Плеймейт” Меги Колева е била непълнолетна, когато спечелила еротичната титла, научи „Конкурент”. Ромската перла от врачанското село Оходен е родена на 4 август 1993 г. Конкурсът на списание „Плейбой” пък беше на 13 юли, когато Меги все още не е била навършила пълнолетие.За участие в подобен еротичен конкурс обаче пълнолетието е задължително условие, коментират юристи.

Малко след спечелването на титлата Меги бе спрягана в медиите като първата „Мис Плеймейт” без силиконов „тунинг”, но слухът бързо бе развенчан – самата тя призна в интервю след конкурса, че има силиконови импланти. За да се извърши подобна хирургическа интервенция на непълнолетен обаче, се изисква съгласие от родителите или попечителите – условие, което едва ли е спазено в случая.

За новата слава на Меги Колева в родното й село знаят малцина. Красавицата е от ромски произход и е една от 3-те дъщери на краварката Марина. Сестрите й са Ани и Северина. Майката на плеймейтката се труди неуморно, за да изхрани децата си, защото преди няколко години баща им изоставил семейството си. Той е от село някъде около Етрополе, в което семейството живяло известно време. Ани, Меги и Северина дори ходели на училище там. Безпаричието обаче принуждава семейството да замине за Испания, където бащата среща друга жена и изоставя Марина и децата си. Налага се те да се върнат в родното село на Марина – Оходен.

„Когато си дойдоха, нямаше къде да отседнат. Бащата на Марина живее тук, но той има друго семейство. Наложи се да им дам изоставената канцелария на бившето ТКЗС”, разказа кметът на Оходен Тодор Тодоров /на снимката долу/.

Намерихме Марина и близките й в краварника до жилището им. Жената обаче заяви, че е обидена от лъжите, които са се изписали за семейството й и не иска да разговаря с журналисти. Не пожела да коментира и подписала ли е съгласие за козметичната операция на непълнолетната тогава Меги.

В селото се говори, че преди година красавицата била забелязана от спонсор, който й обещал, че ще я направи известна. Тя повярвала и отишла с него и по-голямата си сестра в София. Изглежда, че неизвестният благодетел е изпълнил обещанието си.

Вероятно той е платил и за силикона в гърдите на Меги – поставен поне година, преди тя да навърши пълнолетие, по думите на колежките й от агенция „Визаж”. „Радваме се, че момичето се откъсна от селото. Всеки сам избира своя начин на живот”, коментира кметът на Оходен. Жителите на селото пък споделят, че се надяват Меги да изпраща пари на майка си Марина, която гледа по-малката й сестра и детето на най-голямата.

Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

4 коментара

 1. hubava e

 2. Ми къ?

 3. Почитател на Меги
  12 септември 2011 г., 2:04 ч.

  Бахти селските клюки! Умрете ве, завистници! Меги е ангел!!!
  Каквото и да говорите за нея, тя е прелестна жена, за каквато
  можете само да мечтатете в мокрите си сънища!!!ХА-ХА-ХААААА!

 4. ciganka - mani, mani!

Напиши коментар