Операция „Жълти стотинки”

За втора поредна година VIVACOM фонд стартира социалната си кампания операция „Жълти стотинки". Повече от десет частни компании тази година се включват в инициативата, която ще събира средства за финансирането на нов подход на отглеждане на изоставени деца. Това е първата кампания в България, която успява да обедини толкова компании от частния сектор около обща кауза, което ще даде възможност средства да се събират в над 1000 места в цялата страна от 13 септември до 13 ноември 2011 г.

Тази година кампанията ще набира средства за фондация "Надежда за малките", която предлага алтернатива за временно отглеждане на изоставени бебета и малки деца в „Малка къща" в кв. Княжево. С помощта на събраните дарения ще се подпомогне функционирането на вече изградения дом, където децата получават индивидуална грижа и внимание. При достатъчно събрани средства фондацията планира да изгради и втора „Малка къща".

Операция „Жълти стотинки" 2011 е инициатива за набиране на средства на национално ниво. Апелът към всички хора в страната е да дарят своето ресто, за да продължи функционирането си уютният и любящ дом за изоставени бебета, докато те намерят своите истински семейства. В периода на кампанията всеки може да остави своето ресто на касите на VIVACOM и останалите 12 партньори на инициативата - Societe Generale Експресбанк, Carrefour, Marcel Toys, Chipolino, Onda, Mr. Bricolage, Jeff, DHL, inmedio, Relay, 1 Minute и Zadrujno.bg. Събраните средства ще бъдат удвоени от компаниите-участнички в проекта.

Индивидуални дарения мога да бъдат направени и:

- чрез обаждане на 0 900 5 10 01 (1,20 лв.с ДДС на обаждане)
- с SMS на кратък номер 17 777 и текст DMS MALKITE (1,20 лв. с ДДС)
- с банков превод по сметка в Societe Generale Експресбанк, IBAN BG68TTBB94001525651925, BIC: TTBBBGSF
- oнлайн на www.zadrujno.bg/stotinki

Прочети още за

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар