Хотел „Хемус” във Враца с модерен СПА-център

С изключително изискано и пищно шоу в петък беше открит новият СПА-център в хотел „Хемус” във Враца. Освен прекрасно украсените и отрупани с блюда маси, собственикът Николай Петров се беше погрижил и за доброто настроение на многобройните гости, уважили събитието.

Тържеството на известния бизнесмен бяха уважили много управници, политици, бизнес партньори и приятели. Сред тях бяха областният управител Пепа Владимирова, кметът на Враца д-р Костадин Шахов, заместник-кметът Петя Аврамова, народният представител от ГЕРБ Николай Коцев, управителят на ВиК Ангел Престойски, окръжният прокурор Светлозар Лозанов, заместник-окръжният прокурор Силвия Миленкова, съсобствникът на адвокатска кантора „Пешковски и Карамелски” Гошо Пешковски, директорът на регионалната структура на агенция „Безопасност на храните” д-р Милчо Костурков, бившият областен управител на Враца д-р Антонио Георгиев и много други. Водосвет отслужи Траянополският епископ Киприян, а гостите запалиха по свещ за благополучие и успех.

В словото си кметът д-р Костадин Шахов каза: „Позволете ми да ви поздравя с добре дошли на това важно за града събитие и да поздравя Николай Петров лично за изграждането на това бижу, което виждаме, защото всички знаем какво беше преди и как е сега. Сигурен съм, че и СПА-центърът е направен със същото чувство за красота и естетика. Пожелавам на всички врачани със здраве да го ползват и да изпитват удоволствие от посещението на СПА-центъра и много положителни емоции.

В личен план желая на господин Петров в скоро време да покани бъдещото ръководство на града и общината за откриване на още един обект. Благодаря му и за това, че намери сили и средства в тези тежки години да инвестира и да направи нещо прекрасно за града”. Градоначалникът и собственикът на новото бижу заедно прерязаха лентата на новооткрития СПА-център.

„Благодаря ви, че ме уважихте. Освен да кажа „Наздраве” и да се забавляваме – другото съм го показал”, беше лаконичен бизнесменът. От името на общината градоначалникът подари картина, която поднесе с уточнението, че се надява да пасне на интериора.

Националният отбор по синхронно плуване направи истинско водно шоу в басейна на центъра. Не след дълго се появиха и музикантите от култовата група „Акага”, които допълнително нажежиха страстите.

Достъпът до СПА-центъра за гостите на хотела е чрез топла връзка, а общата му площ е 500 квадратни метра. За любителите на СПА-процедурите новото бижу на Враца предлага богата гама от услуги за пълноценна релаксация. Сред тях са басейн с джакузи, 2 парни бани, 2 сауни, зала за релакс, 3 кабинета за голямо разнообразие от масажи, атрактивни контрастни душове, солариум, фитнес, лекарски кабинет, фреш-бар и вътрешна градина, обособена като зона за отдих.

Сред разнообразните услуги има терапии с шоколад, българско сирене с кисело мляко, антицелулитна терапия с поморийска луга, магически мед с балкански билки. СПА-пакетите също бъкат от разнообразие – „Кадифена нежност”, „Подарък за твоя ден”, „Медена топлина”… Има и специален СПА-пакет за младоженци. Може да се практикува и водна гимнастика с група от 4 човека.

Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар