„Piccola Casa” привлича клиенти с апетитна и здравословна храна

„Piccola Casa” се открои като най-посещаваното и предпочитано заведение във Враца, което обединява пицария и ресторант в едно. Кухнята предлага невероятно разнообразие от различни видове ястия. Собственикът на заведението Кристиян Марков определено знае от какво се нуждаят клиентите му и затова им предлага най-доброто - вкусна и здравословна храна, приготвена от майстор-готвачи и поднесена с много внимание.

Заведението беше открито преди около 3 месеца и е най-доброто място в града, където само ценители могат да се насладят на неповторимо удобство и комфорт, коректен персонал, професионално обслужване и приемливи цени. Клиентите могат да намерят най-добрите пици, голямо разнообразие от рибни продукти, които всяка сряда се доставят директно от Несебър. „Piccola Casa” предлага и обедно меню, което се обновява всеки ден от седмицата.

Порциите са големи и вкусни. Местата не са много, затова и клиентите са подбрани и редовни. Менюто на заведението е преведено на италиански и английски, защото много от посетителите са чужденци. В кухнята основното правило за вкусните ястия е, че се работи само със скъпи, качествени и вносни продукти и в никакъв случай със заместители. Главен майстор е Миролюб Марков, а Мирослав Манчев е майстор рибен специалист, специализант във веригата „Немо” във Варна.

Всеки ден от седмицата, от 11 до 23 часа, „Piccola Casa” предлага топло сготвено меню за поръчка в дома с безплатна доставка на изключително конкурентни цени.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар