Врачански актьор влезе в „Седем часа разлика”

Врачанският актьор Борислав Борисов ще играе в телевизионния сериал „Седем часа разлика”, научи „Конкурент”. Той ще влезе в ролята на депутат с хомосексуални наклонности. Обичаният във Враца артист призна, че е избран за участие случайно, след като продуцентът Магърдич Халваджиян го харесал след кастинг по снимки.

„Явно лицето ми приляга на ролята в сериала, защото все пак е малко по-особена”, разказа с усмивка актьорът.

Той вече е получил сценария и го е прочел. В първия сезон Борислав Борисов няма да участва във всяка серия, но ролята му търпи сериозно развитие в следващия сезон. В първия сезон имиджът на героя му е с по-дълга коса и добре оформена брада. Засега той се разхожда по улиците с доста по-къса коса.

„Промяната на външността ми в момента е необходима заради заснемането на серии от втория сезон на „Седем часа разлика”. Изключително лесно и много приятно се работи с Ваня Цветкова, която играе корумпираната съдийка Таня Стоева, а Калин Сърменов, който играе Милото, е магия”, коментира Борето. Той добави, че снимките за сериала се правят предимно в различни квартали на София.

Борислав Борисов има много участия на врачанска сцена и в много реклами. Неговият глас е озвучавал доста игрални и анимационни филми. Врачанският актьор беше избран да играе и в другия български сериал „Стъклен дом”.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар