Стани пътешественик на северозапад

НаСеверозапад.Ком представя на твоето внимание „Пътешествай на северозапад“. Наречи го „игра“, „предизвикателство“, „развлечение“, туристическа атракция“ – няма да сбъркаш. С нея се опитваме да популяризираме северозападна България, като дестинация за вътрешен туризъм, чрез нейните забележителности.

В какво се състой „Пътешествай на северозапад“? Тази игра (да, може би това е най-подходящото определение) се основана на списък от 100 забележителности от северозападна България. Всички те очакват своите пътешественици.

Как можеш да станеш пътешественик? Това става бързо, лесно, просто и безплатно. Единственото, което трябва да направиш е да се регистрираш, чрез формата по-долу. Но за това после. Първо няколко думи за това

Как се играе? След като вече си регистриран пътешественик хубаво е да се запознаеш с картата на 100-те забележителности на северозападна България. Може ли пътешественик без карта?! Не, разбира се!

От тук нататък ти предстои най-интересната част. Прегледай списъка на забележителностите и започни да ги обикаляш. За много от тях ще намериш подробна информация, снимки и др. Не забравяй да направиш поне една снимка на всеки обект, който посетиш. Разчитаме на честната ти игра снимките да бъдат направени наистина от теб и то след датата на регистрацията ти като пътешественик. Все пак играта има състезателен характер, но основната й цел е да ти покаже прекрасните страни на северозапада в духа на честната игра.

Това, което трябва да направиш след като посетиш някой обект е да ни изпратиш направената от теб снимка на е-mail i.love.nw.bg@gmail.com. Имай предвид, че снимките ще бъдат твоето доказателство пред останалите, че наистина си бил там. Пращайки ни ги ти се съгласяваш да ги публикуваме на сайта naseverozapad.com

Извън приятното чувство, че си открил нещо ново и интересно на северозапад, остава и приятният гъдел, да го направиш преди всички останали. За да си винаги в час как се представят останалите в секцията „Пътешествия“ можеш да следиш информация за посетените обекти, класиране на пътешествениците по брой посетени обекти и класиране на обектите по брой посещения. Информация за пътешествениците можеш да видиш в секцията „Пътешественици“. Там ще намериш и своето име след като се регистрираш и след като администратор прегледа и потвърди пълнотата на изпратената теб информация, чрез формата по-долу.

„Пътешествай на северозапад“ не събира регистрационни такси, не разпределя джакпоти и поне за сега не обещава награди. Всичко е основано на идеята, че северозападна България е един прекрасен край, който заслужава вниманието ти и който няма да те разочарова, докато се опитваш да го обходиш на шир и длъж преди твоите съперници. Ако сме те запалили стани пътешественик, като попълниш формата по-долу и започни своите походи. При въпроси от твоя страна във връзка с играта можеш да пишеш в коментарите под тази тема, на e-mail i.love.nw.bg@gmail.com, във форума или фейсбук групата ни.

Успех в лова на забележителности!
Пътешествай на северозапад
Започни пътешествията си на северозапад от тук

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар