Да подадем ръка

На 21 Септември 2010 година, в залата на Драматичен театър- Монтана, се състоя благотворителния концерт „Подай ръка”- част от кампанията за събиране на средства за лечението на Петър Радославов.

Петър е на 31 години. През месец Май 2008 година, му поставят диагнозата- множествена склероза, вторична форма, прогресиращо развитие. През 2010 година състоянието му значително се влошава и той е парализиран на 95 процента. Със събраните средства от кампанията, възлизащи приблизително на 9000 лева, Петър започва лечение в болница „Доверие”- град София, при Доцент доктор Димитър Чакъров. Изключително щедра и милосърдна местна компания пое лечението му за 2011 година.
Направеният ядрено-магнитен резонанс във Варна през месец Септември тази година, установи значително стопиране на болестта и изчезване на двата злокачествени израстъка на гръбначния мозък. Без проведеното лечение, Петър щеше да бъде напълно парализиран, а в момента той се движи с патерици!

Семейството на Петър и неговите близки изказват искрени благодарности на всички добри хора, които помогнаха за неговото лечение. Специални благодарности и признание и на Нелиан Николова и Карина Петрова- организатори на благотворителния концерт, както и на всички участници в него.

Лечението на Петър продължава и през 2012 година. Всеки, който желае да помогне, може да го направи. Открита е банкова сметка:

BG 72UBBS80021094655020

Добротата и щедростта са заложени във всеки един от нас. Нужно е само да отворим сърцата си и да позволим чудото да се случи!

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар