Украинката Валерия Цимбал покори „Умна и красива”


30-годишната Валерия Цимбал е една от финалистките в шоуто „Умна и красива” на Слави Трифонов. От две години родената в Киев Валерия живее в Монтана. Със съпруга си Митко се запознала в Америка. Там двамата работели в завод за автомобили във Вирджиния.

Заради кризата производството било изнесено в Мексико и двамата трябвало да започват от нулата.

„Загубих си работата тогава, когато вече си имахме къща и всички материални блага, които човек може да има в такава държава. Бяхме свикнали да живеем на едно материално ниво, което трябваше да променим и да започнем от нулата – да работя като сервитьорка, или по поддръжка на къщи… В такива моменти те хваща тежка носталгия, депресия и желание да се върнеш при близките си хора“.

Валерия говори 7 езика – украински, руски, румънски, английски, полски, немски и български. Според нея българите не оценяват в каква страхотна държава живеят. Дразни я песимизмът на младите хора в страната ни.

„Аз за две години научих български, завърших курс по гримьорство, спечелих първо място в конкурс по грим и сега работя в козметично студио. Не искам да спирам дотук“, твърди Валерия.

Писмото до шоуто написала нейна приятелка и така украинката от Монтана стигна до финала. Тази седмица цяла Монтана ще я подкрепя, казаха близките й.

Вестник Конкурент

Прочети още за , , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар