Културисти пазят село Три кладенци

Софийска охранителна фирма пази от крадци врачанското село Три кладенци. Здрави и яки момчета, предимно културисти, денонощно обхождат улиците му. Информацията беше потвърдена и от кмета Коцо Коцов. Местният първенец решил да опази къщите от честите набези на крадци и сключил договор с охранителната фирма. По-голяма част от живеещите в селото са от ромски произход, но често идвали и гастрольори, които тършували из домовете и плашели хората.

„Домовите кражби са сериозен проблем за Три кладенци. Полицията реагира бързо на сигналите, но това не е достатъчно. Реших да сключим договор и с охранителна фирма, за да се стреснат крадците и да знаят, че в селото денонощно има пазачи”, коментира местният първенец. Кметът подписал документи с охранителите на 16 декември миналата година. Фирмата е софийска, но има офис и във Враца. Момчетата, които работят към нея са предимно културисти и само видът им стряска крадците.

До момента 100 собственици на къщи в Три кладенци са платили едномесечната си такса за наетите пазачи, която е от 9 лева за домакинство.

„Къщите денонощно се охраняват от момчетата. Хората са много доволни и спят спокойно”, каза още управникът.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар