Модел от Бяла Слатина финалист в конкурс (гласувайте)

Слави Горанчовски, който е роден в Бяла Слатина, се включва в борбата за първото място на престижен конкурс за фитнес модели, който се проведе в Лас Вегас.

От хилядите кандидати, българинът е избран от екипа на американското списание „Muscle & Body Magazine“ като един от петимата мъже с най-красиви тела, записали се да участват в престижното състезание „Olympia Best Body contest“. Конкурсът се проведе на Олимпия уикенд експо в Лас Вегас. Като финалист, Слави е включен в борбата за първото място, което ще бъде определено чрез интернет гласуване в края на януари.

Всички, които искат да го подкрепят, могат да гласуват на линка http://www.muscleandbodymag.com/poll.php.

Роденият в Бяла Слатина фитнес инструктор и модел Слави Горанчовски взе участие в световния топ-турнир за фитнес модели „Muscle & Fitness SuperPump Max Athlete Challenge“. На конкурса той показва страхотна форма и уникални спортни постижения. Въпреки жестоката конкуренция, той успя да се нареди трети от общо 84 състезатели в първия етап от надпреварата. Това е завидно постижение, имайки предвид, че в топ-турнира са се включили фитнес звезди от цял свят, вече доказали се в бранша.

В битката за класиране Слави преминавал през три кръга. Той вече е започнал усилена подготовка за реванш през септември тази година, отново в Лас Вегас, като преди това ще премине през няколко големи състезания в Европа тази пролет.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар