Чака ни вечер на врачанския хумор

Клубът на дейците на културата във Враца организира „Вечер на врачанския хумор”. Хумористичната проява ще бъде утре от 17.30 часа в Синята зала на Младежкия дом.

Своите веселяшки и музовирски истории ще прочетат баш кореняците врачани Веско Лазаров, Цветан Дочев-Дедо Скръц, Кръстю Дамянов, д-р Димитър Цолов-Пияният бард, Красимир Босолов, както и зографинът на кратуни Иван Христов от Бистрец.

Саркастичните си погледи и ситнежи ще представят и присадените на врачански корен и придобилите врачански характер творци Върбан Велчев, Евдокия Марангозова, Цветан Илиев, Анета Дилова, Ботьо Гарвански, Валентина Панова, семейство Гонкови, Йорданка Данова, Диана Николчева, Димитър Марков както и още много филизи и ластари от врачанските лозя и близките селища.

Много хумор и смях се очаква от сценките на артистите Веско Зехирев, Дария Горанова, както и от диалозите на баба Нетка и баба Чатка.

В началото на вечерта, летописецът на врачанските теферичи и председател на виненото жури Веско Лазаров ще връчи грамотите на наградените производители на вино от конкурса за най-добро младо вино, който КДК проведе неотдавна.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар