Спечели си Nokia докато пишеш във форума на северозапада

Искаш ли да си спечелиш един чисто нов телефон Nokia X1-01 с възможност за включване на две сим карти? Това е лесно и напълно безплатно.

Какво се иска от теб?
Регистрирай се във форума на сайта naseverozapad.com. Той се намира на адрес forum.naseverozapad.com и в рамките на два месеца (до 6 май 2012) остави поне 5 мнения в темите на форума. Разбира се, можеш да започнеш и своя нова тема, която те вълнува. Единственото ограничение е твоите мнения да бъдат минимум от 160 символа (размерът на един SMS), да бъдат смислени и в духа на темите обсъждани във форума на северозападна България.
Мнения съдържащи в себе си само усмивки или други емотикони няма да бъдат зачитани. Това важи и за мнения, които са copy&paste.

Нека настоящите потребители на форума не се чувстват пренебрегнати. Помислили сме и за тях. Единствената разлика е, че за тях нормативът е 10 мнения.

На 6 май измежду всички, които са изпълнили тези прости условия ще изтеглим чрез жребий един, който ще си спечели Nokia X1-01 с възможност за включване на две сим карти.

Просто е:
1. Регистрирай се
2. Коментирай северозапада в поне 5 смислени коментара (10 за настоящи членове на форума)
3. Стискай си палци в томболата на 6 май.


За въпроси, коментари и всякакви мнения относно играта пишете в тази тема.

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

1 коментара

  1. Приятно съм изненадан !
    Очаквам много потребители да се отзоват !
    Късмет на всички !

Напиши коментар