Ина Манчева е фаворитка за Мис България 2012

Броени дни преди да бъде коронясана най-красивата българка, 17-годишната Ина Манчева от Враца упорито води в надпреварата за „Мис България 2012”.

Възпитаничката на природоматематическата гимназия „Акад. Иван Ценов” е събрала повече от 2 100 гласа в официалният сай на конкурса http://missbulgaria.tv/. Преди време девойката е живяла в Америка. През 2009 г. е носителка на титлата „Мис ПМГ - Враца”. По пътя към короната за най-красивата българка се е отправила и Габриела Василева, която защитава честта на Бяла Слатина.

Тя е участвала в различни конкурси за красота. Очарователната Габриела също е в топ 3 за короната. До преди ден Габриела бе събрала над 1 100 гласа. Девойката бе сред финалистките в престижния конкурс „Мис Мерилин 2011”. Амбициозното момиче учи в университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Икономика и бизнес“. В края на април м.г. Габриела грабна приза „Мис УНСС“.

Двете красавици от Врачанско заедно с останалите претендентки за титлата дефилираха пред посетителите на търговския център „The Mall”. Момичетата представиха модели на световно известни модни марки. Стотици фенове се снимаха с 13-те финалистки в „Пътят към короната 2”.

Вестник Конкурент


Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

1 коментара

  1. Желая й успех!!!

Напиши коментар