Държавно първенство по канадска борба в Козлодуй

Козлодуй е домакин на Държавно първенство по канадска борба, което ще се проведе на 7 и 8 април в спортна зала „Христо Ботев” с подкрепата на Община Козлодуй и АЕЦ "Козлодуй. Официалното откриване е в събота (7 април) от 12:00 часа, на което публиката ще види изпълнения на танцов и мажоретен състав, и демонстрации на джудо клуб „Олимпия”.

Преди официалното откриване ще протече регистрацията на участниците в различните категории, които се очакват от клубовете в цялата страна. В събота ще протекат състезанията на лява ръка, а в неделя на дясна. Участници ще има във всички категории: юноши, мъже, жени, инвалиди и ветерани. Очакват Ви атрактивни двубои между национални, републикански и европейски шампиони, които ще спорят за титлата на Държавното първенство „Козлодуй 2012”.

Състезанието ще се излъчва пряко и по спортния канал Ring.bg, а организаторите от Българска федерация по канадска борба и клубовете: секция по канадска борба към АЕЦ „Козлодуй” и Армрестлинг клуб „Селановци -2006” са подготвили много забавления за зрителите и феновете на спорта.

За повече информация: 08886921730 Любен Иванов, председател на секция по канадска борба към АЕЦ „Козлодуй” и Армрестлинг клуб „Селановци -2006”.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар