Пореден киномаратон в Младежкия дом

В четвъртък в голямата зала на Младежкия дом отново ще се прожектират филми. Киномаратонът стартира с детската анимация „Ранго” от 15.00 часа. Ранго е хамелеон, който винаги е искал, ако не да бъде истински герой, то поне да влезе в ролята на такъв.

Сюжетът на филма разказва за приключенията на хамелеона Ранго (озвучен от Джони Деп), който попада в малък град насред пустинята Мохаве, населен със странни и колоритни персонажи. Малките киномани могат да гледат и „Приключенията на Сами”, чиято прожекция е от 17.00 часа. Лентата разказва за една симпатична костенурка, която се впуска в епично пътешествие из Световния океан.

Проследяват се 50 години от живота на Сами, по време на които той среща любовта в лицето на костенурката Шели и се бори за нея, събира се с добри приятели или бяга от врагове. И всичко това се случва, докато светът се видоизменя под влияние на глобалното затопляне. Не са забравени и любителите на българското кино. За тях организаторите отново предлагат филмът на Ники Илиев – „Чужденецът”. В лентата участват Кристоф Ламбер, Ники Илиев, Саня Борисова, Любомир Ков
ачев, Елен Колева, Валентин Гошев, Асен Блатечки и др.

Цената на билета за българската кинопродукция е 4.00 лева, а прожекцията е от 18.30 часа. За финал на киномаратона е филмът „Мисията невъзможна: Режим фантом” от 20.15 часа. Том Круз се завръща като неуловимия агент Итън Хънт и в четвъртата част на култовата екшън проедица. Продукцията е изпълнена с много изненадващи моменти, взривове, катастрофи, стрелби и гонитби, много аудио и визуални ефекти.

Билети за четирите филма ще се продават непосредствено преди прожекциите, а за тези от 15.00, 17.00 и 20.15 часа двама могат да влязат с един билет от 5.00 лева.

Общински младежки дом
бул. Трети март 98
3400 Монтана
тел. 096/305103; 306755
www.omd-montana.dir.bg

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар