Екипът на ЕЛЕКТРОСТАРТ АД се включи в почистването

ЕЛЕКТРОСТАРТ АД се включи с целия си екип от служители на 12 Май, 2012 година. Двеста служители и приятели на компанията участваха в инициативата “Да изчистим България за един ден” като мажоритарните собственици - инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров също се присъединиха към кампанията.

“Електростарт” помогна в почистването и превръщането на град Вършец в още по-красив град. Мотото на Вършец е: ”Град на здравето!”. Тези думи сплотяват работещите в Електростарт, техните семейства и приятели. Ние превърнахме града в емблематичен райски кът, който доказва стремежът ни към успех и благополучие.

Обединени заедно, ръка за ръка, ние извървяхме още една крачка напред към изграждането не само на един по-гостоприемен град, но и на по-добри отношения един към друг. Въпреки горещия ден, бяхме усмихнати и изпълнени с енергия да се погрижим за нашата природа.

Крайният резултат от почистването: 2 тона с отпадъци! С тази цифра показахме, че това е само началото. В знак на отдаденост и обич към град Вършец, компанията си постави за цел града ни да бъде олицетворение на по-чист дом и по-уютно място за живеене.

След края на деня се събрахме за барбекю и моменти, които бяха наградата за всички обединили се в една обща кауза: “Да изчистим България за един ден”! Занапред си пожелахме да бъдем пример за цяла България!

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар