Представяне на книгата "Петър Димков, лечител и будител"

Уважаеми читателю,

Преди повече от тридесет години бях принудена от живота да потърся помощта от народния лечител Петър Димков за да се излекувам от сериозно заболяване. По време на лечението и след това имах поредица от срещи с него и общувания, които ми въздействаха да се извършат осезаеми промени в мен. С неговите напътствия – едни дадени в подробният му план за лечение на болестта се излекува тялото ми, а другите, подсказани по различни начини ме пробуждаха бавно и постепенно с времето да преоткривам себе си.

Така тези другите ми помогнаха да намеря пътя към себе си - до онази частица в мен наречена „Душа”, за да я почувствам и да се вслушвам в шепота й с вяра и разбиране. Това ме насърчи да опознавам себе си и неусетно се отключи потребността ми да навлизам в непознатите за моя ум нива за да разширя кръгозора от знания за духовната ми същност. Оказа се, че душата ми знае всичко- за самата мен и за живота. Осъзнах, че всичко е в мен и от самата мен зависи, от моята готовност на възприемане кога ще стигна до всичкото в мен, което е в моята Душа.

Тези знания ми съдействаха да разгадая значението и осъзная силата на мисълта, на вярата, на прошката и благодарността. А те ми помагат да се чувствам добре и да съм уверена в себе си, че мога да се справя с предизвикателствата на живота, подтикват ме да се радвам на себе си и на живота. Също така да благодаря за всичко на всеки и най-вече на Силата, която ни е създала наричана с различни имена – Бог, Природа…., че ме благославя с най-престижната награда, наречена „Живот” и дарява с уникалния шанс да съм на този свят, за да усвоявам нейните знания чрез моята Душа и да им позволя да се проявят чрез мислите, желанията, намеренията, чувствата, думите и делата ми.

Написах тази книга за да разширя познанията за уникалните лечителски способности и философски разсъждения на народния лечител Петър Димков за физическата и духовна същност на човека, за мисията ни на този свят, за мислите и болестите, за предсказанията му……. Също така споделям неговите напътствия, които ми помогнаха да се променя и моя опит, за да се разбере, че всеки може да си помогне с вяра и постоянство. Те са актуални и за сега, независимо, че са изречени в края на 70-те години на 20 век. Той казваше – „Всеки може да си помогне и да е чудотворец на себе си и на живота си като разумно ползва магическата сила на мисълта. Тя ми помага да се чувствам добре, здрава и преуспяваща.

Опитай те и вие!

Еленка Тодорова

osikovo-milanovo.com

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар