Нови възможности за по-добри резултати

На 23 май (сряда) от 11.00 часа в голямата зала на хотел „Огоста” Областен информационен център – Монтана ще проведе втора информационна среща в гр. Монтана за популяризиране на политиката на сближаване на Европейския съюз в България.

Срещата е насочена предимно към бизнеса и на нея ще бъдат представени актуалните възможности по Оперативна програма „Конкурентоспособност” до края на 2012 г., както и други финансови инструменти на ЕС като инициативата JEREMIE (Съвместни европейски усилия за малки и средни предприятия).

Събитието ще бъде открито от Рени Янева, главен експерт „Евроинтеграция” в Община Монтана и ръководител на проекта за Областен информационен център – Монтана.
На участниците в срещата ще бъде представен и проект „Енергийно обновяване на българските домове” на дирекция „Жилищна политика” в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Поканени за участие са малките и средни предприятия в областта, както и всички граждани.

Областен информационен център – Монтана се финансира от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Стойността на проекта е 372 350 лв., а изпълнението му ще продължи до средата на 2014 година.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар