Горан Атанасов: "Светът е прекалено малък, а стойностни хора и събития има навсякъде"

Горан Атанасов е млад човек-журналист и фотограф, безумно влюбен в неподправената красота на природата. Живее в Бургас, но всъщност никога не е напускал нашия Северозапад, защото с него е пълно цялото му сърце. Горан пътува постоянно, защото работи в информационен канал. Мъчно му е, че на различните туристически борси нашият край е представен най- слабо.

"Имаме такава природа, Чипровци, Берковица, Бабини Видини кули- неща, които трябва да покажем на света. Това е нашето бъдеще, а не заводите", разказва младежът в рубриката "Новите приказки на Северозапада" по РАДИО ВИДИН. Журналистът не приема деленето на център и периферия, защото светът е прекалено малък днес, а стойностни хора и събития се случват навсякъде.

Мисля си, че всеки от нас трябва да прочете неговите статии, пътеписи и импресии. Всеки трябва да види неговите фотографии. Тогава може би с нови очи ще погледнем България и нашия неоценен и уникален Северозапад. Ако напишете името на Горан Атанасов в мрежата, ще видите неговия блог. Така неговите емоции и идеи ще се мултиплицират, а в това има смисъл.

Радио Видин

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар