Изложба Франкфурт/Одер

15 ФОТОГРАФА ОТ 7 ГРАДА НА 5 ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ПРЕДСТАВЯТ 100
ХУДОЖЕСТВЕНИ И ДОКУМЕНТАЛНИ ФОТОСА В 1 ИЗЛОЖБА

ПРИРОДОЗАЩИТЕН ЦЕНТЪР „НАТУРА” гр.Враца

“Франкфурт – суша, въздух и вода” представя визията на Франкфурт (Одер), Германия през погледа (обектива) на 15 фотографа от 7 града, на 5 държави, включително двама врачани – Боян Пищиков и Юлия Кръстева. Събраните в експозицията фотографии са направени от авторите по време на международен фото-пленер, организиран от Общинската администрация на побратимения ни град Франкфурт (Одер) – Германия.

Специални гости на събитието са кмета на града инж. Николай Иванов, г-н Клаус Балдауф - специален съветник на кмета по международните въпроси на Община Франкфурт (О), Хайдемари Лангиш, Мануела Франциска Демел и други делегати, които ще се включат в официалното му откриване.

Експозицията включва, както авторски фотографии показани вече във Франкфурт (О), така и документални кадри от съпътстващите събития в града, заснети със специалното разрешение от Dr. Martin Wilke кмет на Франкфурт (Одер).

Част от концепцията за събитието е само на откриването да бъдат прожектирани допълнителни фотографии и мултимедийни материали. Фотоизложбата е част от съпътстващата културна програма по повод празника на нашия град, с участието на официални гости от община Фракфурт (О), които подпомагат укрепване отношенията на Враца с неговия побратимен немски град.


Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар