Вместо културен календар

20 - 24 юни 2012 г.
От сряда до неделя (24 юни) в Монтана гостува цирк „Колозеум”. Е е построен в ж.к. „Младост” (на поляната срещу ЦДГ № 7). Програмата му включва любимата за децата клоунада, дресура на камили, коне, понита, камерунски кози, гълъби, кучета, акробатика на батут, въздушна гимнастика, трапец, илюзии. В програмата му участва внукът на Константин Константиновски – внук на бележитата руска дресьорка Маргарита Назарова, позната от комедията „Необикновен рейс”.

Цирк „Колозеум” предостави чрез община Монтана безплатни покани на възпитаниците на Дневният център за деца и младежи с умствени увреждания и Комплекс за социални услуги.

Циркът е основан от Момчил Колев и съпругата му Лукреция Малеволти Валдемар.
Момчил, който забавлява публиката като клоунът Мони, е и акробат и жонгльор. Работил е в един от най-големия цирк в САЩ и в света "Ринглинг брадърс, Барнъм & Бейли". Лукреция пък е шесто поколение актриса от известната италианска циркова династия. Освен с дресура, тя участва в програмата с хула хоп на гърба на двя коня. Циркът им носи името „Колозеум”, както първият цирк в света.

Повече информация можете да получите от Иван Илиев – 0878 833 084.

23 юни 2012 г.
"Човекът в Третото хилядолетие" - видеопрожекция на слово на Ваклуш Толев и дискусия. Организира школа "Път на мъдростта"
11,00 ч., експозиционна зала на Регионален исторически музей, ул. "Граф Игнатиев" 3

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар