Милена Славова на Берковския мотосъбор 2012

В местността "Горна кория" в Берковския балкан за пета година се събраха рокери от цяла България и гости от Македония и Англия.

Освен да се порадват на моторите си и да споделят преживяванията си, рокерите бяха обединени и от още една цел- събраните средства от вход са за благотворителност- с тях ще бъде подпомогнато берковско семейство с четири деца, две от които сериозно болни.

Богата бе програмата на мотосъбора- състезания, тематични игри за публиката, концерти. Самите мотористи участваха в две основни състезания- за скоростна отсечка и състезания на писта.

В петъчната вечер на сцената излязоха "Fat white cheese" и "ЕР ГОЛЯМ", а в събота- Милена Славова. Гранд дамата на българския рок изпя емблематични парчета от времето си с Ревю, както и новите си песни.

В съботната вечер бе теглена и томболата. Впечатляващ награден фонд бяха осигурили организаторите "Планински братя"- 8 000 лева в моторджийски аксесоари. Веднага след томболата и концерта на Милена бе запален лагерен огън, а небето бе озарено от заря.

Радио Видин

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар