Да създаваме заедно чрез сътрудничество

На 11 юли 2012 г. (сряда), от 11.00 часа, в офиса на Областен информационен център – Монтана (ОИЦ) ще се проведе информационно-работна среща с представители на различни организации по оперативните програми и техния мониторинг.

На събитието ще бъдат представени дейностите на проекта и постигнатите до този момент резултати, както и изводите от първата информационна обиколка на ОИЦ – Монтана по общини. Основна цел на срещата е да бъдат създадени работещи механизми за сътрудничество и организиране на общи мероприятия с цел популяризиране на Кохезионната политика на ЕС на местно ниво, както и споделяне на добри практики и идеи от настоящия програмен период.

Областен информационен център – гр. Монтана е част от мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България и предоставя информационни, комуникационни, логистични и експертни услуги. Центърът е създаден по проект по Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, изпълнението му ще продължи до средата на 2014 година.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар