Комедия в младежкия дом - Монтана

С комедията „Когато котката я няма” на сцената на младежкия дом в Монтана ще гостува самодеен театрален колектив при народно читалище „Христо Ботев” от град Вършец. Началото ще е от 19 часа на 25 юли в голямата зала на институцията.

Една свежа комедия в която са поставени много въпроси, свързани с човешките взаимоотношения. Множество комични ситуации, засягащи нашето ежедневие, които ще накарат публиката да се замисли усмихвайки се.

Автори на пиесата са Джони Мортимър и Браян Кук. Режисьор на постановката е Любомир Бояджиев - директор на драматичния театър в Монтана.

„Когато котката я няма” е една невероятно смешна, изпълнена с множество комични, инфарктни и безизходни ситуации комедия, която кара зрителя да се усмихне, но и да се замисли над собствения си живот. Историята на спектакъла е вълнуваща за всички поколения.

Задавали ли сте си въпроса защо човешките отношения са толкова сложни на моменти? Защо мъжете и жените правят неща, за които след това съжаляват? Защо сме склонни на прошка и какво ни провокира да отсяваме истината от лъжата?

В комедията "Когато котката я няма" са поставени много от тези въпроси пред невероятно хумористичния поглед на автора и режисьора. Персонажите в пиесата са натоварени с решаването на много проблеми, засягащи ежедневието на всеки от нас. Затова ставайки зрител на представлението, всеки от Вас ще познае частица от себе си в диалозите, действията, отношенията и мислите на героите.

Невероятно смешна, изпълнена с множество комични, инфарктни и безизходни ситуации, тази комедия оставя във всеки зрител един положителен заряд, кара го да бъде усмихнат и същевременно с това да се замисли над собствения си живот. Историята на спектакъла вълнува всички поколения и темите, които присъстват, ще провокират всеки, като неминуемо ще се припознаете в някой от героите или ситуациите.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар