Момиче от Монтана с приз от певчески конкурс

Ивон Владимирова от Монтана получи приз за най-добро изпълнение на българска песен от Първия национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Нека да е лято”. Той се проведе на 20 и 21 юли в Павликени.

Ивон се представи с песента „Не така”. Към грамотата от организаторите бе добавена и ценна награда – златен медалион с образа на Богородица, изработено от известният бижутер Константин Костов.

В дебютното издание на конкурса участваха 59 млади изпълнители от цялата страна. Те се пяха на сцената на Летния театър в града. Председател на журито бе композиторът Стефан Димитров. Заедно с него младите таланти оценяваха Джина от „Трамвай №5” и победителката в „Мюзик Айдъл” Маги Джанаварова, директорът на Международния конкурс „Сребърна Янтра” Велико Търново Румяна Начева и зам.-кметът на Община Павликени инж. Венцислав Иванов.

Конкурсът се проведе под патронажа на кмета на Община Павликени инж.Емануил Манолов. През своя престой в Павликени младите певци имаха възможност да посетят зоокът Павликени, както и Античният керамичен център. Групата на талантите се включи и в честванията в местността Канлъдере, където се отблелязаха 144 години от битката на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар