Ученици на "Рениарт" - с призове от национален конкурс

Приключи конкурсът за детска рисунка на списание "Зелен рай" на тема "Вълшебството на цветята. В 4 възрастови категории се включиха общо 52-ма участника от страната.

Класирането се осъществи от жури в състав:председател: Калина Димитрова - МА "Стенопис", НХА"Н. Павлович", София,Мария Петрова, издател на списание "Зелен рай",Фани Илчева - ландшафтен архитект и Катя Георгиева - редактор на списанието. 5 деца от студиото са сред наградените: в категория 14-18год, Давид Йошков спечели 1 място, а Георги Цветанов- 2 място, в категория 11-13год, Василена Александрова има 2 място,Йоана Динчева печели 3 място в категорията 7-10 години, а сред най-малките - категория до 7 год. отново 3 място за Петьо Божидаров.

Отличените творби са представени в брой 194, на стр.20-23. Рисунките на Кристина и Магдалена също са отпечатани в списанието. Наградите от конкурса - дипломи и книги на Издателство ПРЕС ще пристигнат по пощата. Честито на победителите !В галерията на сайта, може да видите рисунките, под заглавие "Цветята".

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар