Стотици се събраха на щур купон на Леденика

Леденика OPEN AIR се състоя този петък и събота за втора поредна година. Целта е да се представят и популяризират чрез голям купон местни групи, артисти, продуценти и диджеи.

Срещу вход от 8 лева за първата и втората вечер и 5 лева само за втората, присъстващите можеха да се насладят на много и разнообразна музика, както и на изобилие от храни и напитки. Организаторите бяха осигурили на своите гости охраняема парти зона, химически тоалетни, място за къмпинг и паркинг зона.

Разнообразието от музикални стилове, звучащи от специално приспособената за събитието голяма сцена, включваше класически фънк, рокендрол, суинг, боса нова, модерна електронна бас музика, както и много още популярни на тези стилове течения.
На живо можеха да се чуят местни групи като Doctor’s Gogo Jam, Bassein, Angry Farmers, Junk Yard и Junky Art и The Viv’s /Ilko & July/, както и диджеите Christian Ted, Mr. Totev, DJ Unkle Billy, Mr. Ross и още много други, както и Lootmill&Aleksandrov, които сме виждали на Elevation 2012 и по морето.

Организаторите на фестивала Веселин Стоянов и Сашо Александров смятат да продължат традицията с ежегодни музикални събития за меломаните и любителите на купони на открито, които не се страхуват нито от 40-градусова жега, нито от дъждовно и ветровито време.

Вестник Конкурент

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар