Любител фотограф открива изложба на тема „Дунавска екология”

Видинчанинът Богомил Петров открива днес поредната си фотоизложба, съобщи агенция Фокус. Темата е „Дунавска екология”. Фотоизложбата ще се проведе в рамките на инициатива за почистване на бреговата ивица на река Дунав и в чест на Деня на Съединението, каза за Радио “Фокус”- Видин Богомил Петров. Жителите и гостите на Видин ще могат да видят творби на любителя фотограф, отразяващи прояви, свързани с река Дунав.

В експозицията са включени и най-новите фотоси на Богомил Петров, на които отново водещо място има реката. Посланието на фотоизложбата е „Да запазим Дунав чист”, каза авторът. Това е 997 самостоятелна изложба на Богомил Петров. Тя се състои от 7 подизложби, които ще бъдат открити по-късно. Остава в сила кандидатурата на видинчанина за вписване в Книгата на рекордите Гинес, въпреки че до момента има 6 отказа.

„Аз не се отказвам, а се активирам да стигна до хилядната”, коментира любителят фотограф. Юбилейната изложба ще бъде открита до края на 2012 година или в началото на 2013 година и ще бъде по-различна от всички останали. Идеята на Богомил Петров е да представи фотосите си и пред българите в чужбина.

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар