Х милионерът Тодор Славков си взе врачанка

Освен че иска да си върне държавата, внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, планира да си направи и харем. Първата стъпка в това начинание той направи с финала на шоуто на TV7 „Х Милионер търси съпруга” навръх 10 ноември. Малък Тошко не се церемони и избра и двете финалистки – Нанси от Враца и Алекс от София.
Врачанката Нанси беше една от най-колоритните участнички.Тя смята себе си за харесвана и неподражаема. Още в началото на предаването красивата врачанка заяви, че в надпреварата за сърцето на Малък Тошко няма конкуренция.

„Като си върна държавата, многоженството ще бъде узаконено! Затова победителки са Нанси и Алекс”, заяви Славков младши. Малко преди това бе елиминирал третата, стигнала до финала – Росица. Водещата Бианка Илич подложи финалистките на игра от типа на „Стани богат”, макар че носеше името „Стани Славкова”. Въпреки резултатите на двете моделки, Тодор си ги хвана под ръка и ги заведе на прощален коктейл.

След като стана ясно, че Тошко иска да е Хю Хефнър в роден вариант, той поднесе на Нанси и Алекс и голямата награда – съвсем ново бяло “Жигули”. Бианка влезе в ролята на шофьор към светлите бъднини на Славков и подкара колата с регистрационен номер „Just Me Meе”.

Вестник Конкурент

Прочети още за

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар