В Белоградчик все още има свободни места за студентския празник

В някои къщи за гости в Белоградчик има свободни места за студентския празник - 8 декември, съобщиха за Радио “Фокус”- Видин от Туристическия информационен център в града. Цените за настаняване са от 15 до 45 лева, като при групови посещения и повече нощувки може да се договорят отстъпки.

Договарянето става директно с управителите на къщите за гости и в туристическия център засега няма запитвания. Все още няма резервации за посрещане на студентския празник в село Стакевци, съобщи Боян Минков, управител на къщи за гости. Той обясни, че през последните години на 8 декември в селото е имало празнуващи студенти и се надява и тази да е така. Цената за нощувка е 25 лева и е с 10 лева по-висока от валидната за летните месеци.

Разликата е основно заради разходите за отопление. В Стакевци студентите могат да се насладят на красивата природа. Празничната вечеря се организира от домакините и е съобразена с изискванията на студентите. За Коледа и Нова година всички места в къщите за гости в Стакевци са резервирани. В Белоградчик резервациите за двата празника също са започнали, но места все още могат да се намерят.

Стефка ПАВЛОВА

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар