И ЦСКА усети на гърба си силата на Манастирище 2000

Ветераните на Манастирище 2000 завършиха подобаващо успешната за тях година, през която намериха място в Топ 4 на България. Звездният тим на Кунчо Кузманов победи със 7:3 в приятелски мач ЦСКА на стадиона във Враца. Символичните домакини започнаха с вихрено темпо и още 3-та мин. Юлиян Емилов-Яшко технично прехвърли Бучински за 1:0. Светлин Симеонов-Пинчера увеличи на 2:0 в 6-та мин., а в 10-та Методи Деянов от селекцията на Димитър Пенев намали от дузпа. Симеонов надбяга защитата на гостите в 17-та мин. и покачи на 3:1. Емилов вкара за 4:1, възползвайки се от перфектна асистенция на Валентин Лилов, който малко по-късно подаде и за майсторското воле на Пинчера за 5:1. В края на първата част Деянов върна още едно попадение пак от дузпа.

През втората част за Манастирище 2000 се разписаха Ангел Ангелов и Светлин Симеонов, който се отчете с 4 гола в мача. За „червените” отбеляза Павел Александров. Спортният шеф на Ботев – Валентин Станчев и треньорът Тодор Гарев се представиха на ниво и нищо чудно да бъдат привлечени от Кунчо Кузманов за следващия сезон.

За Манастирище 2000 играха Цветан Димитров, Митко Митев, Ивайло Димитров, Петър Петров, Тодор Гарев, Емил Борисов, Мариян Герасимов, Валентин Лилов, Валентин Станчев, Светлин Симеонов и Юлиян Емилов /Кирил Атанасов, Тодор Кръстев, Милен Бельов, Валентин Туртански и Ангел Ангелов/.

За ЦСКА ритаха Емил Бучински, Борис Кафтанов, Сашо Борисов, Тодор Мартински, Юри Паунов, Методи Деянов, Александър Томаш, Кирил Иванов, Антон Димитров, Красимир Горанов и Павел Александров.

Третото полувреме се състоя в заведение край Враца, като неговата продължителност надвиши доста времетраенето на първите две части.

Вестник Конкурент

Прочети още за , ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар