Симона Георгиева и Светослав Тодоров са Мис и Мистър Северозапад 2012

Участниците в конкурса зарадваха с подаръци децата от дом "Милосърдие" в Лом

Симона Георгиева и Светослав Тодоров са новите Мис и Мистър Северозапад, съобщи за РАДИО ВИДИН Димитър Стефанов, пиар на модна агенция "X Model Group", организатор на събитието. Конкурсът се проведе в Лом, със съдействието на местната общинска администрация.

Мис Северозапад 2012 - Симона Георгиева е на 18 години от град Монтана, висока е 176 см. Занимава се професионално с мода от 4 години и има вече няколко професионални фотосесии за популярни български марки. Симона е носителка и на короната Мис Монтана за тази година. Учи в езиковата гимназия в родния си град и в момента се подготвя усилено за кандидатстване в престижен университет в чужбина. В свободното си време обича да пътува из страната и чужбина.

Най-красивият мъж на Северозападна България за 2012-та година - Светослав Тодоров е на 24 години, от град Видин. Висок е 190 см. Изучава икономика и мениджмънт. Занимава се активно със спорт, по-специално футбол и фитнес. Обожава разходките и посещенията на забележителности. Сред целите на Светослав е да продължи развитието си в модния бранш и защо не - да прибави към титлите си и тази на Мистър България.

За подгласнички на Симона Георгиева бяха избрани 18-годишната Ирина Димитрова от град Лом и Симона Евгениева, също на 18 години, от Монтана. На почетното второ място сред момчетата бе избран Александър Иванов, на 23 години от Враца, а трети остана Иво Томов, който е на 18 години, от Монтана.

На конкурса "Мис и Мистър Северозапад 2012" се връчиха и две специални награди. За Топ Модели на 2012 година бяха определени Кристина Кирилова на 18 години от град Димово и Георги Георгиев, на 20, от Видин. Специалната награда Лице на Агенция "X Model Group" отиде в ръцете на 16-годишната Марина Николова от Враца и 19-годишния Росен Младенов, от Видин.

Седмото издание на конкурса Мис и Мистър Северозапад очаквано премина при много висок интерес, отчитат организаторите. Участваха 12 момичета и 12 момчета на възраст между 16 и 24 години. Всички участници бяха оценявани от експертно жури, като конкурсната програма беше разделена на три части - дефилета с ежедневни и официални тоалети и бански костюми. Ангелската визия на конкурса беше вдъхновена от благотворителната кампания "Бъде ангел сега", в която участваха всички претенденти. В рамките на вечерта бяха събрани много предметни дарения, които всички участници в конкурса занесоха на децата от Дом "Милосърдие" в Лом.

Радио Видин

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар