Семинар за безопасността в интернет пространството ще се проведе в Монтана

На 18 декември 2012 г. от 13.30 ч. в Голямата зала на Общински младежки дом - Монтана, ще се проведе семинар на тема "Безопасността в интернет пространството". Той предназначен за ученици от V до Х клас. Те ще получат полезна информация и съвети за това как да се защитят от онлайн измами, кибертормоз и хакване на профили.

Семинарът се организира от сдружение "Младежки глас" - Монтана, с подкрепата на сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" при ГДБОП - МВР, Международната академия за обучение по киберразследвания, Националния център за безопасен интернет, Хостинг компания ICN.Bg, Нетуоркс-България и CENTIO - изключителен представител на ESET (производителят на антивирусната програма NOD32) за България.

Лектори-обучители ще бъдат Любомир Тулев от сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" при ГДБОП-МВР, Албена Спасова - председател на УС на Международната академия за обучение по киберразследвания, и Георги Апостолов - координатор на Националния център за безопасен интернет.

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар