Напред.бг - търсачката с човешко лице

Днес ще стъпим малко в страни от обичайната ни тема за северозападна България. Доколкото ви познавам обаче няма да ми се разсръдите много, имайки предвид какво искам да ви покажа. Знам, че вие, читателите на нашия сайт сте будни и интелигентни хора и ще оцените това подобаващо.

Ще ви разкажа историята на двама верни приятели, които се занимавали с изработването на интернет сайтове. Справяли се добре и били доволни от рабоата си. И така било до деня, в който Google им се разсърдил и решил да погребе труда им под безброй безполезни линкове излизащи при търсене.

Това не отчаяло двамата верния приятели, а напротив. Амбицирало ги да вземат нещата свои ръце и да направят своя търсеща машина - http://napred.bg Българска, в защита на малка България от пренебрежителното отношение на технологичният гигант.

Авторите на продукта го наричат „разбираща търсачка“. Тя не само дава резултати при тъсене по ключова дума, но и го прави интелигентно. Веднага се набива на очи директното търсене в популярни сайтове като Wikipedia, zamunda, Data, YouTube, така че да получите повече качествено съдържание при търсене, а явно безполезните, но умело оптимизирани от техните системни администратори сайтове просто да бъдат отрязани.

Напред.бг автоматично ще ви пренасочи, когато търсите нещо, за което достоверно е очевидно, че е в полето на действие на един определен сайт. Какъвто е примерът с разписанието на влаковете и сайтът на Български Държавни Железници.

Българската търсачка дори мисли вместо вас и внимава да не сбръкате. Тя ще ви поправи ако случайно сте забравили да превключите режима на клавиатурата си и търсите нещо на латиница изписано с букви на кирилица.

Търсачката е напълно безплатана и само час работа с нея ще ви бъде достатъчно за да се убедите в нейните предимства. Ще ви впечатли с човешкото си лице и отношение, нещо което автоматизиран продукт като Google не може да ви предложи. Изберете българското!

Вижте Напред.бг и тук - http://www.facebook.com/napred.bg

Прочети още за ,

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар