Пролетно почивстване във Вършец

На 20 април, „Електростарт“ АД отново се включи в националната кампания „Да изчистим България за един ден“, като официален партньор на телевизия bTV с проекта си за облагородяване на ОДЗ „Слънце“, гр. Вършец.

В деня, в който отново видяхме красотата на България, освободена от тонове боклуци, служителите на компанията осъществиха проект, който до момента няма аналог в града. В слънчевата съботна утрин работещите в софийския офис и по-голямата част от екипа на завода във Вършец, заедно с родители и педагози от ОДЗ „Слънце“ обединиха сили и преобразиха напълно двора на детската градина, за да направят мястото, където децата на Вършец растат по-уютно, по-чисто и по-красиво.

В резултат на общите усилия оградата на детската градина е изцяло боядисана, дворът почистен от храсти и непригодни детски съоръжения, а други са преместени на нови площадки за игра. Всички катерушки и беседки са напълно преобразени. Изграден е нов пясъчник, а съществуващите са почистени и отново напълнени с пясък. Дворът на детската градина е обогатен с нови паркови широколистни дръвчета - чинар, кестен, лирово дърво, дъб и кедър.

Втори екип от около 30 души се погрижи за почистване на работните халета в завода и прилежащите територии около него.

Така за по-малко от един ден беше реализиран един много стойностен проект и децата на Вършец ще играят в напълно обновен парк. В своето слово по случай приключване на работата, мажоритарните собственици на „Електростарт“ АД инж. Анатоли Димитров и г-н Кирил Аргиров поднесоха нова изненада за екипа на ОДЗ „Слънце“ – „Електростарт“ АД ще продължи да подпомага дейността на детското заведение и в скоро време предстоят нови инициативи с обич за най-малките във Вършец.


Прочети още за

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар